Обратно към категорията

Походи за свобода срещу трафика на хора в Ямбол и Сливен

Добавено на: 18.10.2019 08:21
   

За първи път единствената по рода си за България инициатива в подкрепа на жертвите на трафик на хора се провежда едновременно на толкова места в страната, съобщават от фондация А21, която обслужва Националната телефонна линия за борба с трафика на хора.

Ямбол и Сливен са сред 25-те български града, които ще се включат в кампанията.

В Ямбол началната точка на така наречения Поход за свобода на Българския младежки червен кръст ще бъде в събота, 19 октомври, от 11 часа пред хотела на старата автогара, след което участниците ще преминат през центъра на града и ще стигнат до Градския парк – Ямбол, където походът ще завърши с флашмоб „Смели и свободни“, посветен на борбата с трафика на хора.

В Сливен под организацията на Местната комисия за борба с трафика на хора, Професионална гимназия по хотелиерство и туризъм „Академик Неделчо Неделчев” и Български младежки Червен кръст, в събота/ в 11.00 ч. млади хора от цял свят ще тръгнат в колона по един в мълчалив Поход в борбата срещу трафика на хора. Походът ще стартира от бул. „Цар Освободител”, пред централния вход на Община Сливен и ще премине по пешеходната зона на булеварда.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Видео

ЛИКЪТ НА БОТЕВ Е ИЗРИСУВАН НА СГРАДАТА НА ЧИТАЛИЩЕТО В СЕЛО ОКОП
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!