Обратно към категорията

ПО ПОКАНА: ЕНЧО КЕРЯЗОВ ГОСТУВА НА УЧЕНИЦИ В СТАРА ЗАГОРА И СВОГЕ

   

ПО ПОКАНА: ЕНЧО КЕРЯЗОВ ГОСТУВА НА УЧЕНИЦИ В СТАРА ЗАГОРА И СВОГЕ

Световноизвестният цирков акробат и еквилибрист Енчо Керязов бе гост на тържественото изпращане на седмокласниците на Пето основно училище „Митьо Станев“ в Стара Загора.
Повече от час носителят на наградата „Сребърен клоун“ на световния цирков фестивал в Монте Карло разговаря с учениците за трудния път към успеха.
За трета поредна година ръководството и общественият съвет към училището провеждат подобни срещи с популярни личности под надслов "Поглед към бъдещето" като досега на учениците са гостували актьорът, композитор и филмов режисьор Стефан Вълдобрев и журналистът Светослав Иванов. Тази година V-то ОУ завършват 143-ма седмокласници. 
 
Енчо Керязов бе гост и на тържествено връчване на дипломите за средно образование на випуск 2019г на професионална гимназия „Велизар Пеев“ – гр. Своге.
Емоционалният празник се проведе в двора на училището. "Вашето присъствие е голям подарък не само за завършващите ученици, но и за целия град", с тези думи се обърна директорът на гимназията Станчо Атанасов към Керязов.

Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

 

#5 Ицката 01.07.2019 11:37

Еката е динозавър, такива индивиди са на изчезване. Точно преди две години не го пуснах в училище Любен Каравелов. Директорка му е казала, че не пускат външни лица. Браво Ямбол!!!


#4 Жанета 30.06.2019 10:00

Такива хора искам да дават пример на нашите деца. Тръгнал от нищото и достигнал до най-високия връх в цирковото изкуство.

 

 

#3 Бирата 30.06.2019 08:14

Керязов е от Елхово бе *****


#2 Свела 30.06.2019 07:58

Не е честно!!!Енчо трябваше да спечели,въпреки че предрекох че ще спечели онази противна от Б.Б!!! Хора такива мъже се раждат само в Ямбол:)

 

 

#1 Виолета Горанова 30.06.2019 07:50

в Ямбол поканиха ли го някъде? Този човек превръща в успех всичко до което се докосне. Видяхте ли го в Червшката, изключителен и там. На дамите им паднаха шапките още на първата вечер. Такива хора трябват да се показват на нашите деца.


Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Видео

Поставиха паметна плоча и кръстиха площад на името на певицата Елена Граматикова
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!