Обратно към категорията

ПП ГЕРБ: БСП не може и не е гарант за развитие, защото БСП е против развитието на община Ямбол

Добавено на: 18.03.2021 10:10
   

На проведената редовна сесия на Общински съвет Ямбол, политическа партия ГЕРБ, предизвикани от манипулативните действия на БСП – едни в общинския съвет и други пред обществото, представи категоричната си позиция в декларация. Това съобщават от пресцентъра на ГЕРБ - Ямбол.

Декларацията бе представена от Александър Стойков – Председател на групата съветници и Общински ръководител на ПП ГЕРБ Ямбол.

Александър Стойков:

„Ние групата общински съветници на ПП ГЕРБ Ямбол изразяваме ясната си и категорична позиция в подкрепа развитието на Ямбол и Бюджетът на община Ямбол за 2021 година.

Бюджетът на една община определя нейното развитие, определя колко и за какво ще бъдат разпределени средствата, за да се подобрява средата, за да живеят гражданите добре. За това подкрепихме Бюджета за 2021г. и ще подкрепяме всяко едно добро решение за развитието на града.

Против бюджета и развитието на Ямбол гласуваха представителите на БСП. С това БСП заяви, че не иска ремонтирани улици, че е против нови и по-добри тротоари, против изграждането на детски площадки и облагородени междублокови пространства. БСП ясно показа пред съгражданите ни, че е против и ремонта на зала „Диана“, и подобряването условията за спорт в спортните бази в града. Показа, че е против и инфраструктурата, ангажимент на община Ямбол, до новия болничен комплекс. Затова ясно и категорично заявяваме: БСП не може и не е гарант за развитие, защото БСП е против развитието на собствената си община.

Ние общинските съветници от ПП ГЕРБ апелираме към гражданите на Ямбол - не вярвайте на тези, които гласуваха в ОбС Ямбол против интересите и развитието на нашата община.

И... знаем какво ще кажете, но каквото и да е то, това не променя факта, че ние от ПП ГЕРБ категорично стоим зад това в Ямбол да се случат добри неща през 2021 година, а вие от БСП сте против!“, се казва в декларацията на съветниците от ПП ГЕРБ.  


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Ден на отворените врати в ОДМВР – Ямбол
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!