Обратно към категорията

Празнична програма за 8 ноември, Архангеловден и празник на Стралджа

Добавено на: 04.11.2022 09:55
   

Програма за проявите, посветени на Празника на Стралджа 8 ноември – Архангеловден

Волейболен турнир с участието на отбори  на община Стралджа, СУ“П.Яворов“ –учители, СУ“П.Яворов“ – ученици, Булгартрансгаз, ПУ-Стралджа, Воденичане ще се проведе на 7, 8, 9 и 10 ноември от 18,00ч.във физкултурния салон на СУ“П.Яворов“.

На 7 ноември ще играят Община Стралджа срещу  Воденичане,  СУ“П.Яворов“ ученици срещу ПУ и   Булгартрансгаз срещу СУ“П.Яворов“ учители,

На 9 ноември от 18,00ч. ще се състои първият полуфинал, а от 19,00ч. – вторият. На 10 ноември ще се играе за трето и четвърто място и финал.

 

Кулминацията на тържествата е на 8 ноември. В 8,00 ч. е началото на празничната литургия в храма „Св.Архангел“ – Стралджа. Тържествено заседание на ОбС, със слово на кмета Атанас Киров и връчване на награди ще започне от 9,00ч. в залата на Клуб на пенсионера Стралджа. От 18,00ч. в НЧ“Просвета 1892“ е празничния концерт на Михаил Белчев и съпругата му Кристина.

Празникът на Стралджа беше предшестван от организирани прояви по повод храмовите празници на селата Зимница, Лозенец, Атолово, Иречеково,  селски събори събраха гости  в Маленово, Леярово. Свои тържества проведоха училища, читалища, ЦСРИ и ЦОП.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

Продължава облагородяването на Ямбол
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!