Обратно към категорията

Празник в СУ „Д-р Петър Берон“ – Болярово

Добавено на: 23.05.2023 07:39
   

Тържествена програма организираха учениците и учителите на СУ „Д-р Петър Берон“ – Болярово в навечерието на Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската писменост. С приветствия към присъстващите се обърнаха заместник-кметът на общината Нина Терзиева и директорът на училището Дора Карагьозова.

Награди получиха ученици за участията си в международната олимпиада КИНГС, училищния турнир по шах, областния турнир по тенис на маса, рецитали, кулинарни изложби и др. Специално беше отличен от училищното ръководство и отборът на Средно училище „Д-р Петър Берон“ – Болярово, спечелил първо място в своята категория на провелите се в Ямбол на 20 май Национален турнир по утринна гимнастика „Ямбол '23“ и инициативата „Спортувай с президента“.

Заместник-кметът Нина Терзиева връчи и наградите на победителите в организираните от Местната комисия за борба с противообществените прояви спортни изяви по повод 17 май - Ден на спорта.

На този ден последният звънец удари и за учениците от 12 клас. От името на кмета на общината Нина Терзиева им връчи поздравителни адреси и цветя като допълнение на отпуснатите с решения на Общинския съвет парични поощрения.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Трагедия в село Недялско
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!