Обратно към категорията

ПРОТЕСТНО АВТОШЕСТВИЕ СРЕЩУ СТРАТЕГИЯТА ЗА ДЕТЕТО ОРГАНИЗИРАТ В ЯМБОЛ

   

ПРОТЕСТНО АВТОШЕСТВИЕ СРЕЩУ СТРАТЕГИЯТА ЗА ДЕТЕТО ОРГАНИЗИРАТ В ЯМБОЛ

В четвъртък от 18:00 часа ще се състои пореден протест срещу "Националната стратегия за детето" в Ямбол. Той ще премине под формата на автошествие, а сборният пункт е паркинга пред голям хипермаркет в кв. "Гр. Игнатиев". Ето и цялото обръщение на организаторите: 
Поради заболялата последно време тема относно новите промени в нашето законодателство и намесата на чуждестранни много съмнителни Неправителствени организации, които изцяло изземват ролята на държавата и решават вместо нея и най-вече вместо нас- РОДИТЕЛИТЕ  какво да се случва с нашите деца, вече над 150 000 хиляди българи само в една Фейсбук група, възстанаха срещу тези безумни промени, които прогнозират една още по-безумна цифра от 30% от децата на БЪЛГАРИЯ ще бъдат отнети от свойте родители, поради вече приетите закони и пълните правомощия на социалните, които ще влязат в сила от 01.01.2020г
Аз не съм съгласна с всичко това, както и огромна част от българите! Този път БЪЛГАРИЯ не мълчи, защото не става въпрос за цената на тока, за цената на горивата, а за нашите деца. И както аз, така и ТИ не искаме децата ни да бъдат отнемани, за това организираме пореден НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ на 4 Юли, който ще е под формата на автофествие (начало от 18ч на Технополис)
Нека всички бъдем там и покажем на ПРОДАЖНИЦИТЕ, които ни управляват, че МОЖЕМ всички заедно да им се противопоставим!
ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ НАШИТЕ ДЕЦА!, заявяват организаторите.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

CRESPO и DANNY ПРЕДСТАВЯТ ПЕСЕНТА СИ "ЗАВОЕВАТЕЛ" ПРЕД 999
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!