Обратно към категорията

Първа награда от Националния конкурс „Свети Трифон Зарезан“ на Ивайла Стефанова от ЦПЛР – ОЦИИД „Тунджа“

Добавено на: 15.02.2022 15:17
   

Ивайла Стефанова от втори клас спечели първо място медал от Националния конкурс „Свети Трифон Зарезан“ 2023 г. – гр. Сунгурларе. Талантливото дете е отличено в първа възрастова група (ПГ-IV клас) в раздел „Живопис и графика“. Тя посещава кръжока по изобразително изкуство към Център за подкрепа и личностно развитие     – Общински център за изкуство и извънучилищна дейност „Тунджа”, с. Кабиле. За нея това е втора по ред престижна награда от национален конкурс за учебната 2022/2023 г.

Конкурсът е организиран от Министерство на образованието и науката, Националния дворец на децата – София, Регионалното управление на образованието – Бургас, Община Сунгурларе, Центъра за подкрепа на личностното развитие към Общинския детски комплекс – Сунгурларе, и е част от Националния календар за изяви на децата и учениците за учебната 2022/2023 г. Той е посветен на традиционния празник на лозаря и винаря – Трифон Зарезан и на Деня на гр. Сунгурларе – 14 февруари, като има за цел да съхрани и популяризира българския народен обичай „Св. Трифон Зарезан“, да подпомага и насърчава развитието на детското творчество и въображение.

Поздравяваме Ивайла за постигнатия успех и желаем още много творчески постижения на всички деца и ученици от Община „Тунджа“!


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

БАБА ДОРА ОТ ШАРКОВО, ВЪВ ВИДЕО НА РАДИО 999, ДОСТИГНАЛО ДО МИЛИОНИ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!