Обратно към категорията

Ремонтът на пътя между Ямбол и ГКПП „Лесово“ ще продължи до 20 ноември

Добавено на: 26.10.2022 09:12
   

Ремонтът на пътя между Ямбол и граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „Лесово“ ще продължи до 20 ноември. Предвижда се затваряне на нов петкилометров участък, съобщи за БТА директорът на Областното пътно управление (ОПУ) инж. Галин Костов.

В момента продължава ремонтът на пет км между село Окоп и разклона за село Тенево. Срокът за приключването му е 30 октомври. Предвидена е рехабилитация на над 10 км между с. Окоп и град Елхово от пътя за граничния пункт, каза Костов.

Петкилометровият участък в ремонт остава затворен. Забраната за движение обаче се нарушава от десетки шофьори, подчерта директорът на ОПУ - Ямбол. Регистрирани са и тежки пътни инциденти, като в една от катастрофите загина 50-годишна жена, припомня БТА. 

„Поставени са повече от достатъчно указателни табели, включително и огромни светлоотразителни за тъмната част на денонощието. Въпреки това, някои шофьори решават да ги заобиколят и влизат в участъка в ремонт“, коментира Костов.

Обходният маршрут за леките автомобили е през селата Калчево, Саранско и Симеоново. Тежкотоварният трафик се пренасочва през селата Калчево, Каменец, Стефан Караджово, град Болярово и град Елхово.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

Историята на мъж, поддържащ паметника на загиналите руски воини в Освободителната война
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!