Обратно към категорията

Ръководството на община Ямбол почете 1 ноември, наградите „Млади таланти“ ще бъдат връчени след завръщането на ученици и учители в клас

Добавено на: 01.11.2021 12:47
   

Кметът Валентин Ревански, заместник-кметовете Михаил Керемидчиев, Енчо Керязов, Васил Александров и общински съветници поднесоха цветя на барелефа на ямболския революционер, учител, поет, преводач и будител Ради Иванов Колесов по повод Деня на будителите – 1 ноември.

Поради въведените от заповедта на здравния министър ограничения и тази година празничната церемония беше отменена.

Ръководството на община Ямбол призовава представителите на ямболските училища, детски градини, читалища, културни институти и граждани да  положат венци и цветя индивидуално пред барелефа на ямболския книжовник, поет, преводач и революционер Ради Иванов Колесов на фасадата на Народно читалище „Съгласие-1862“.

Церемонията по връчването на наградите „Млади таланти“ по повод Деня на будителите също се отлага. Тази година петдесет и едно ямболски деца са отличени с престижните награди.

 Отличията се връчват на изявени ямболски ученици и на техните учители за получени призови места в престижни международни и национални конкурси и състезания през учебната 2020/2021 година, съгласно Правилника за наградите и отличията на община Ямбол.

Традиционната церемония по награждаване на младите ямболски таланти трябваше да се проведе  в зала „Съвременност“ на Културно-информационен център „Безистен“, но се отлага поради заповедта на министъра на здравеопазването.

Ръководството на община Ямбол ще връчи на отличените от комисията ученици и учители грамоти и награди в двора на съответните учебни заведения, когато те преминат в присъствена форма на обучение.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Потребители: „Колкото по-мътна е водата, толкова по-висока е цената!”
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!