Обратно към категорията

Шефът на строителния контрол в София подаде оставка

   

Шефът на строителния контрол в София подаде оставкаДиректорът на дирекция "Общински строителен контрол" в Столична община арх. Влади Калинов е подал оставка.
Повод за оттеглянето на Калинов е решението му, че няма основание за събарянето на терасата на шефа на антикорупционната комисия Пламен Георгиев. Според Калинов за терасата и изградените конструкции имало строителни книжа и актът за премахването им, издаден от община Слатина, не бил основателен. Срещу решението на Калинов, обаче, застанаха от Камарата на архитектите, както и кметът на район Слатина. След оставката на архитекта проверката ще бъде възобновена.
В профила си във Facebook столичният кмет Йорданка Фандъкова обяви, че е приела оставката на арх. Калинов.

Снимка: БГНЕС

Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

 

#1 образ безподобен 28.06.2019 21:12

Поредната гербаджийска слугичка с постоянно свалени гащи и наведена стойка. Явно е прекалил със слугинажа. Всичко стана толкова отвратително! Не че преди беше по-добре, но все имаше някаква мяра. Тези не са чували за такова нещо. Отвратителността мина всички граници. Поне за мен. Но явно не за останалите изключително глупави и/или продажни единици, които и хора не мога да нарека. Тези въздуходишащи същества, на вид само приличащи на хомо сапиенс, които биха дали гласа си за тази нагла пасмина. Ужас, хора! Къде сте? Защо мълчите?


Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Видео

НАТОВСКАТА БАЗА Е ДАЛА НА СТРАЛДЖА ЕДИНСТВЕНО 400 ЛЕВА ЗА ЦВЕТЯ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!