Обратно към категорията

Спортна площадка в комплекс „Диана“ в Ямбол вече е с тартанова настилка

Добавено на: 18.08.2023 16:40
   

Младежите в Ямбол имат още по-голям стимул да спортуват, след като спортната площадка до блок 14 в комплекс „Диана“ беше обновена и модернизирана. Предишната асфалтова настилка беше заменена с тартанова, което прави играта по-удобна и сигурна за спортуващите. Тази обновена площадка ще предостави подходящо място за тренировки и състезания, като същевременно ще насърчава младежите да се занимават със спорт и да провеждат активен начин на живот.

 Скоро се очаква да бъдат напълно завършени и площадките в ж.к. "Граф Игнатиев" до блок 72,  в ж.к. „Златен рог“ до блок 15, както и в двора на бившето училище „Ради Иванов Колесов“ в квартал „Каргон“.

“Община Ямбол ще продължава да инвестира в подобряване на спортната инфраструктура и предоставяне на добри условия за тренировки и състезания. Това е част от по-широката стратегия за насърчаване на здравословен начин на живот и развитие на масовия спорт в града”, коментира кметът на Ямбол Валентин Ревански, който се включи в тренировка на младите надежди на ямболския баскетбол.

Призоваваме всички да пазят и да не замърсяват направеното с много желание за жителите и гостите на града.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Потребители: „Колкото по-мътна е водата, толкова по-висока е цената!”
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!