Обратно към категорията

Среща на кмета Валентин Ревански с ученици от ПМГ „Атанас Радев“

Добавено на: 25.11.2019 15:54
   

Интересна и позитивна среща проведе кметът на град Ямбол Валентин Ревански с ученици от ПМГ "Атанас Радев". Ученици от VIII "a" клас споделиха с него своята идея да засадят 26 нови дръвчета (по едно от всеки ученик) в зоната за отдих на лесопарк " Боровец". Без колебание Ревански подкри тази благородна инициатива, като обеща пълно съдействие за нейното осъществяване. За правилния избор на видов състав, изготвяне на подходяща посадъчна схема, логистика и засаждане, учениците ще могат да се консултират и работят с общинския съветник и ландшафтен архитект Ивайло Христов от П "Пряка демокрация".

Кметът на община Ямбол изказва своята благодарност за чудесната идея и призова гражданите на Ямбол да бъдат дейни и да участват активно в развитието на града за изграждането на неговия красив и приветлив облик.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

 

#1 Теодосий Кисьов 29.11.2019 16:23

От официалния сайт на Община Ямбол и сайт parkove.bg в парк Боровец са засадени млади фиданки както следва: ( 1 ) пролет 2014 год. - 1 000 бр. ( 2 ) ноември 2014 - 3 000 бр. ( 3 ) април 2015 - 3 000 бр. Или общо - 7 000 бр. През 2019 год. няма следа от това мащабно залесяване. Невярващите могат да проверят това съвсем лесно. Иска ми се г-н Ревански да помоли своя екип да анализира какво реално се е случило. А инициативата на децата е повече от добра. И ако всяка година засаждат по едно дърво ще останат възхитени от резултата в годината на своето завършване.


Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

Животновъди: Притискат ни с документи с невярно съдържание
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!