Обратно към категорията

Стабилно е състоянието на тежко пострадалия 38-годишен мъж от Ямбол

Добавено на: 26.07.2020 12:40
   

38-годишният Румен Ж., който бе нападнат в Ямбол в четвъртък преди полунощ, е в стабилно състояние, но има множество увреждания. Към 26.07.2020 е контактен и адекватен. Това съобщи за 999 проф. Йовчо Йовчев – изп. директор на УМБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович“ - Стара Загора.

Румен бе транспортиран там в петък. В събота му е извършена операция на гръдния кош за изтегляне на течности, затрудняващи дишането, допълни още проф. Йовчев.

В четвъртък през нощта Румен Ж. е нападнат и пребит зверски. В ареста остават 4 души, които са от едно семейство.

Приятели на младия мъж определят деянието като опит за убийство. Според редица версии, мъжът е ударен с автомобил, след което е бит и удрян с колове, брадви и ножове. По информация на 999 Румен има счупвания на кости, включително и тазови.

Екипът на 999 прави всичко възможно истината и причината за грозния инцидент да стане известна. Във връзка сме с институциите и близките на Румен. Мъжът е баща на 4 деца, а една от версиите на разследващите е именно междуличностен родов конфликт.

Ако вие имате повече информация (ДОСТОВЕРНА), може да се свържете с нас. Не приемаме анонимни сигнали.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

 

#1 Ямболия 28.07.2020 12:29

Много лош инцидент. Дано се възстанови напълно човека. Мисля, че е крайно наложащо да се помисли за постоянно присъствие на патрул в този квартал...


Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Видео

Ицо Хазарта пред 999
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!