Обратно към категорията

Стотици детски усмивки, много емоции, балони и пъстри анимационни герои на 1 юни в Ямбол  

Добавено на: 02.06.2024 09:31
   

С много усмивки, магични представления, музика и детски смях премина празничният 1 юни в Ямбол.

През първата част на деня за доброто настроение на всички малчугани, които станаха част от организирания от Община Ямбол празник, се погрижи кака Жени с нейните вълнуващи игри, а маг Теос отключи „Вълшебната врата“. Стотиците деца имаха възможността да се забавляват с детски грим, активна анимация, среща с много приказни герои, състезателни игри и фокуси.

Стотици балони и детски играчки, осигурени от Община Ямбол и кмета на града Валентин Ревански, бяха подарени на част от всички празнуващи момичета и момчета.

И през тази година клубът по водомоторни спортове даде възможността на ямболските деца да се включат в едно незабравимо преживяване – обиколка по река Тунджа с джетове.

Националната астрономическа обсерватория и планетариум – Ямбол също бяха подготвили много изненади за празнуващите деца, които можеха да наблюдават небесните елементи със специални приспособления.

Следобед тържествата продължиха с колоритен празничен концерт на театрална група „Палечко“ и Студио за поп-пеене на Общински детски комплекс Ямбол.

Забавата продължи с още анимация от страхотната кака Жени, игри, забавления и нови магични представления от мистериозния маг Теос.

 


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Интервю с баба Дора от с. Шарково
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!