Обратно към категорията

В Стралджа планират изграждане на пътен възел "Воденичане"

Добавено на: 19.02.2021 08:12
   

Изграждане на пътен възел „Воденичане“, който ще обслужва и полигон „Ново село“ и компресорна станция „Лозенец“, предвижда община Стралджа. За целта е необходимо да се сключи споразумение с Агенция „Пътна инфраструктура“, като общината се ангажира с изготвянето на техническия проект и съответните устройствени планове, става ясно от докладна на заместник кметът Гроздан Иванов, която ще бъде обсъдена на предстоящото заседание на Общинския съвет.

На 25 февруари от 10,00ч. Иван Митев, председател на ОбС Стралджа, свиква в заседателната зала 17-то заседание на съветниците. Като начало Атанас Киров, кмет на общината, ще представи бюджета за 2021 г. с индикативен годишен разчет за сметките за средства от ЕС и актуализирана бюджетна прогноза за местни дейности за периода 2020-2023г. на общината.
Кметът Киров е вносител и на докладна записка относно освобождаване от заплащане на дължимата такса „тротоарно право“ лицата, стопанисващи заведения за хранене и развлечение по смисъла на чл. 124 от Закона за туризма, за периода на действие на ограничителните мерки.
Съгласно дневния ред по трета точка предстои обсъждане провеждането на процедура по избор на изпълнителя за обществен превоз на пътници по утвърдени маршрутни разписания по автобусните линии от Областната и Републиканската транспортни схеми от квотата на община Стралджа.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Историята на мъж, поддържащ паметника на загиналите руски воини в Освободителната война
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!