Обратно към категорията

Търсят директор на стралджанското средно училище

Добавено на: 20.03.2024 08:29
   

Подбор по документи на кандидати за временно изпълняващ длъжността „директор“ на Средно училище „Пейо Крачолов Яворов“ – гр. Стралджа, за времето до провеждане на конкурс, обяви Регионалното управление на образованието. Документи се подават до 17:30 часа на 27.03.2024 г. включително.

Пет училища в ямболска област вече имат избрани директори след конкурсите, проведени по новите правила на Министерството на образованието и науката.

Милена Тодорова остава директор на Спортно училище „Пиер дьо Кубертен“ – гр. Ямбол, след като постигна най-високи резултати на теста, както и на втория етап - решаване на казуси от училищната практика и защита на концепция за стратегическо управление на институцията.

Дора Карагьозова запази поста си в СУ „Д-р Петър Берон“ в Болярово.

Ася Гогуланова остава директор на Начално училище „Васил Левски“ - с. Завой.

Мария Кичукова е новият директор на Основно училище „Св. Паисий Хилендарски“ – Елхово. Тя е дългогодишен преподавател там.

Най-сериозна беше конкуренцията за директорския пост в Обединено училище „Васил Левски“ – с. Тенево, където имаше седем кандидати. На първо място е класиран Александър Илчев.

Нито един от кандидатите не е класиран за поста директор на Основно училище „Христо Ботев“ – с. Ботево и Основно училище „Св. Св. Кирил и Методий” – с. Бояджик.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Ветеринари влязоха във фермата на Ана Петрова от Болярово
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!