Обратно към категорията

Уловиха сигнала на Радио 999 във Финландия, заради редки атмосферни условия (ВИДЕО)

Добавено на: 10.04.2023 23:09
   
Впечатляващо включване на почитател на Радио 999 от Финландия. Той е радиолюбител и със специфична техника е уловил сигнала ни ефирно на честота 95.5 FM в град Espoo. Това е възможно при определени атмосферни условия и е много рядко явление, твърдят специалисти в сферата. Джим Солатие ни изпрати и запис от програмата ни, направен от ефира.
„Уважаеми Господа, Благодаря Ви много за вашата програма. Беше ми много интересно да слушам Вашата програма тук във Финландия! Аз съм на 50 години, баща на две прекрасни, весели деца и работя като изпълнителен директор на компания за маркетингови проучвания (Futurecode). Моите любими занимания са спорт и слушане на чужди радиостанции (DX-listening).
Преди известно време бе възможно да чуя Вашата станция тук във
Финландия! Това бе възможно поради необичайните условия в горните слоеве на атмосферата. Тези условия се появяват няколко пъти годишно, обикновено през лятото. Приемането бе възможно само за кратко време, но дори това ме накара да се чувствам невероятно щастлив! Беше фантастично да приемам вашата станция тук във Финландия.“
Това ни написа Джим Солатие. Комуникацията ни с него продължи, а той вече ни слуша онлайн. Изпрати ни и аудио обръщение специално за Радио 999.
Целият екип на Радио 999 – Ямбол изказва благодарност за добрите думи!

Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Времето в Ямбол

Видео

Животновъди: Притискат ни с документи с невярно съдържание
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!