Обратно към категорията

Временна организация на движението в Ямбол, във връзка с ремонтни дейности по ул. „Арда“

Добавено на: 24.01.2020 14:18
   

Община Ямбол уведомява водачите на моторни превозни средства, че във връзка с ремонтни дейности по ул. „Арда“ в зоната пред входа на магазин „БИЛЛА“, от 27.01.2020г. ще бъде въведена временна организация на движението както следва: Движението по ул. „Димитър Благоев“ ще остане двупосочно, но с преустановена възможност за завиване по ул. „Арда“. Подходите към паркинга и към складовете на магазин „БИЛЛА“ временно ще бъдат възпрепятствани.

Спирките от градския транспорт в двете посоки на движение ще продължат да функционират при засилено внимание от близостта на строителен обект. С цел облекчаване на трафика, ул. „Елена Янкова“ остава с двупосочно движение, като „синята зона“ в участъка от кръстовището с „Бузлуджа“ до пресечката с „Анка Александрова“ остава временно отменена и паркирането в района продължава да е забранено.

Дейностите са във връзка със строеж „Реконструкция на Главен колектор ІХ и водопровод по трасето“, който се изпълнява в рамките на проект „Интегриран проект за водния цикъл на гр. Ямбол – изграждане на ГПСОВ и довеждащ колектор, разширение и реконструкция на канализационната и водопроводна мрежа на гр. Ямбол – втора фаза”. Проектът се реализира по Оперативна програма „Околна среда 2014 – 2020 г.”


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Времето в Ямбол

Видео

Мигранти, един от които нелегален, надападнаха с нож мъж пред детето и жена му
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!