Обратно към категорията

В Ямбол и в Болярово забраниха лепенето на плакати по дървета

Добавено на: 09.03.2021 11:34
   

Определени са местата за поставяне на предизборни агитационни материали в общините в област Ямбол.

В Ямбол е забранено е лепенето на плакати и монтирането на транспаранти в парковете, по общинските сгради, както и на спирките за градския транспорт. Забранено е и поставянето на плакати и други агитационни материали на дърветата, се посочва в заповедта на кмета на общината Валентин Ревански.

И в Болярово, съгласно заповедта на кмета на общината Христо Христов е забранено поставянето на агитационни материали на автобусните спирки, сгради – публична държавна или общинска собственост, независимо от съгласието на наематели, ползватели или концесионери; по дървета и стълбове за ул. осветление, ел. табла и кошове за смет.

Агитационните предизборни материали не трябва да застрашават живота и здравето на хората, частната и общинска собственост и безопасността на движението, се посочва в заповедта на кмета на община Стралджа Атанас Христов. 

При поставянето на агитационни материали на частни имоти трябва да се иска съгласието на собственика, гласи заповедта на кмета на община Тунджа Георги Георгиев.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Котел се възстановява след наводнението
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!