Обратно към категорията

В Ямбол бяха наградени отличилите се училища и ученици в Общинските ученически игри - 2022

Добавено на: 16.05.2022 16:59
   

Церемония по закриването на Общинските ученически игри – 2022 и награждаването на изявилите се ученици се проведе на 13 май в Спортна зала „Диана“.

На събитието, организирано от Община Ямбол и Ученически спортен клуб – Ямбол, присъстваха областният управител на Ямбол Васил Александров, заместник-кметовете на община Ямбол Енчо Керязов и Михаил Керемидчиев, общински съветници, Диана Димитрова, директор на дирекция „Култура, спорт, младежки дейности, туризъм и връзки с обществеността“ към Община Ямбол, началникът на Районно управление на образованието – Ямбол /РУО – Ямбол/ Стойко Стойков, Георги Георгиев, експерт в РУО – Ямбол, много гости и приятели на спорта.

Програмата започна с интересен демонстративен мач на звездите в ученическия волейбол между отборите на Природо-математическа гимназия „Атанас Радев“ и Гимназия по строителство и архитектура, графика и дизайн „Кольо Фичето”.

След двубоя заместник-кметът на община Ямбол Енчо Керязов откри церемонията по награждаването на изявилите се ученици и училища: „За нас е истинско удоволствие, че и тази година ставаме част от най-мащабното мероприятие за ученически спорт в нашия град. Поздравявам всички Вас за успехите и участието, защото спортът е здраве, усърдие, мисъл и дисциплина. Надявам се тези качества да бъдат използвани от Вас и занапред.“

Почти всички ямболски училища завоюваха отличия в различните видове спорт - футбол, волейбол, баскетбол и тенис на маса.

Община Ямбол пожелава много успехи на ямболските спортисти! Още снимки от събитието може да видите в официалната фейсбук страница на община Ямбол. 


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

НАТОВСКАТА БАЗА Е ДАЛА НА СТРАЛДЖА ЕДИНСТВЕНО 400 ЛЕВА ЗА ЦВЕТЯ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!