Обратно към категорията

Ямбол и още 8 области са пожароопасни на 4 септември

Добавено на: 03.09.2019 22:52
   

Екстремен индекс за пожароопасност има на места в 9 области в страната.

Индексът обхваща територии от областите: Видин, Плевен, Ловеч, Стара Загора, Пловдив, Пазарджик, Благоевград, Хасково, Ямбол. Екстремалният индекс означава, че са възможни бързо разпространяващи се много силни пожари с въвличане на дървесните корони. Много голям индекс за пожароопасност има в други участъци от същите региони, както и на места в по-голямата останала част от страната.

Този индекс означава, че са възможни много силни пожари с частично или пълно въвличане на дървесните корони.Много голям индекс за пожароопасност има в други участъци от същите региони, както и на места в по-голямата останала част от страната. Този индекс означава, че са възможни много силни пожари с частично или пълно въвличане на дървесните корони.

Голяма част от страната временно има и много голяма степен за пожари. Възможни са много силни пожари с частично или пълно въвличане на дървесните корони. Предните фронтове на пожарите е невъзможно да бъдат овладени от наземни екипи. Налагат се въздушни атаки със забавящ агент (retardant), за да се атакуват успешно предните фронтове на пожарите.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Потребители: „Колкото по-мътна е водата, толкова по-висока е цената!”
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!