Обратно към категорията

Ямбол: Поздрав на кмета Валентин Ревански по повод Деня на града – Свети Дух

Добавено на: 05.06.2023 15:51
   

"Уважаеми жители на Ямбол, поздравявам Ви от сърце с християнския празник Свети дух и с празника на нашия роден град!
Днес е ден на радост и гордост, в който отново сме заедно, за да си спомним за историята, културата и духа на Ямбол. Това е момент на признателност към нашите предци, които са работили и дарявали, за да го има Ямбол, който сега е поверен на нас, техните наследници. Ден на благодарност към всички, защото нито аз, нито моят екип щяхме да бъдем сред Вас, ако не беше Вашата помощ, подкрепа и съпричастност.

Заедно с Вас работим повече от три години. Споделяхме трудности и радости, имахме много хубави моменти. Наложи се да работим в ситуацията на здравна, политическа и икономическа криза.
Най-важното е, че не спряхме да полагаме труд, за да направим нашия общ дом по-уютен за нас и за нашите деца. Но какво е един дом без хората в него?

Заедно доказахме, че Ямбол не е просто съвкупност от улици, а е общност от хора, които работят заедно за неговото развитие. В Ямбол има много положителна енергия, която ни обединява около добри каузи в името на нашия град. Всичко, което е постигнато с нашите общи усилия - независимо дали е малко или голямо, има голямо значение!

А дали ще бъдем отново заедно през следващата година - това зависи единствено от гражданите на Ямбол, които за нас винаги са били и ще бъдат най-важни.

Бъдете здрави и нека Бог да Ви пази!
Честит празник!" 

Вижте по-малко

Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Окончателно: ВАС отмени заповедта на ОДБХ – Ямбол за евтаназия на стадото на Ана Петрова от Болярово
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!