Обратно към категорията

Ямболската болница ще получи респиратор, дарен от депутат

Добавено на: 07.04.2020 13:26
   

Народен представител започна акция за даряване на респиратори на десетки градове в страната. Ямбол е един от тях. Стойността на даренията от Делян Пеевски е за над 3 милиона лева, научи 999.

От 8 април ще започне доставката на респираторните апарати по график в различни градове. Ден по-късно в Стара Загора и Благоевград ще започне тяхното монтиране. В Ямбол апаратът за обдишване ще пристигне в МБАЛ „Св. Пантелеймон” на 10 април, а монтажът ще се извърши на следващия ден. Дарение ще получат след това Бургас, Варна и други областни центрове.


Маркери: Ямбол, градове

Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

 

#1 Читател 07.04.2020 20:07

Въпрос от читател:Какво или колко дариха Катя Георгиева и едни бизнесмени закичени с образа за Александър Стамболийски? По време на изборите бяха силно рекламирани колко са успешни с техните бизнеси и как ще помогнат, защото имали достатъчно пари и няма да крадат, а сега ги няма, а оставиха кмета Ревански - сам?Дори не си почистиха предизборните плакати, все още се веят като парцали по стълбове и блокове!А ГОЛЯМАТА БИЗНЕСМЕНКА КАТЯ ГЕОРГИЕВА, дори не подаде имотна декларация!Кмете, отвори си очите и игнорирай лицемерите около теб!


Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Видео

ЛИКЪТ НА БОТЕВ Е ИЗРИСУВАН НА СГРАДАТА НА ЧИТАЛИЩЕТО В СЕЛО ОКОП
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!