Обратно към категорията

Задържаният за крупен обир в Ямбол крил парите в камината

Добавено на: 22.01.2021 13:46
   

По искане на Районна прокуратура – Ямбол бе взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо В.Л. Той е обвинен за това, че противозаконно отнел сумата от 750 200 лева, 50 000 евро, 7 милиона виетнамски донги, 450 бразилски реала и златни накити. Кражбата е станала на 21.10.2020 година от частен дом, находящ се в град Ямбол. Престъплението е квалифицирано по чл.195, ал.2, вр. ал.1, т.4, вр. чл.194, ал.1 от НК, тъй като кражбата е в големи размери.

По време на разследването е установено, че противозаконно отнетата парична сума се е намирала в тайник, разположен в камина. В дома на пострадалия е проникнато чрез използване на техническо средство – подправен ключ. 

Определението на Районен съд – Ямбол подлежи на обжалване пред Окръжния съд в града.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

#2 ттт 23.01.2021 14:46

Не ги крил, а ги откраднал от камината. Поне така казват от прокуратурата

 

 

#1 дядо Павчо 22.01.2021 21:51

Ами да 1 милион са си крупна сума поставени са в камината добре,че не са поставени в кюнеца на котела в банята Иричеково или до комина в банята имало злато казваше доктор Димов Тогава нямаше да ги разкрият полицаите с уредите за ТАЙНО наблюдение Уж правим снимки за търсене на оръжия а те като видят парички и хоп търсят начин да отворят апартамент мазе таван с подправени шперцове и хоп изчезнат паричките и притежателя им пие една студена вода ха наздраве и да му е весело....Мен как ми отрязаха пантите на металната врата на тавана в Асеновград?нямали са подходящ шперц и давай с ъглошлайфа ....Изчезнаха ми паричките и толкоз как да ги обявя? не става трябва ми свидетел а пари се поставят на тайно място и тайничко от крадци и приятели! Не трябва да се дават уреди за таен контрол било то X-Rey или ехогравски високочестотен защото се злоупотребвава с тях а и като видят,че комшията държи парички накуп я в чекмедже я в камината или гардероба си па може и в чекмедже с пистолет отгоре както ген.Б.Борисов търсят начин някой да влезе и да ги задържи тоест да ги открадне но по полицейски казано че ги задържа и толкоз! То и ток и вода не се казва че се краде а се казва икономисваме си по малко ток вода парно като заобикаляме уредите за отчитане с тръбички и кабелчета ..........Умно нали не крадеш а "задържаш" или "икономисваш" !


Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Видео

Състоянието на малкия Виктор от Кабиле значително се подобрява
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!