Обратно към категорията

Запалени сухи треви повредиха фотоволтаичен парк

   

Запалени сухи треви повредиха фотоволтаичен парк

Екипи на РДПБЗН-Сливен са се отзовали на 21 сигнала за произшествия в дните 16-19 август.
На 17 август, около 15,30 часа, е получено съобщение за възникнал пожар във фотоволтаичен парк  в местността "старите лозя", в землището на село Червенаково. Пожарът е тръгнал от запалени сухи треви суха трева в близост до съоръжението. 
Произшествието е ликвидирано от дежурна смяна на РСПБЗН-Твърдица. Пострадали няма. От пожара е засегната изолацията на кабелите на фотоволтаични панели. 
На 17 август, около 17,30 часа,  е възникнал пожар в спомагателна постройка, собственост на 63-годишна жена в новозагорския квартал „Шести“. Произшествието е ликвидирано в 19,10 часа от един екип на РСПБЗН-Нова Загора. Пострадали няма. Унищожени са покривна конструкция -  50 кв. м. и дърва за огрев 3 куб.м. Спасена е сградата. Причината за пожара е детска игра с огън.       
На 18 август, около 12,15 часа, е възникнал пожар в покрив на къща в село Езеро, собственост на 54-годишна жена. Произшествието е ликвидирано от екипи на РСПБЗН-Нова Загора  и Сливен. Пострадали няма. Унищожено е покривна конструкция-70 кв.м. и  домашно имущество. Причина за пожара е самозапалване на подпокривната изолация.

Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

Окончателно: ВАС отмени заповедта на ОДБХ – Ямбол за евтаназия на стадото на Ана Петрова от Болярово
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!