Обратно към категорията

Започнаха ремонтите дейности на ямболската улица „Индже войвода“

Добавено на: 31.03.2022 17:43
   

Започнаха ремонтните дейности на улица „Индже войвода“ в Ямбол. Работниците ще фрезоват настилката и ще положат два пласта асфалт, съществуващите ревизионни и дъждоприемни шахти ще бъдат повдигнати. При благоприятни климатични условия ремонтът трябва да приключи на 15 април.

Припомняме, че след отправена молба и настояване от страна на кмета на община Ямбол Валентин Ревански, в края на миналата година Министерството на регионалното развитие и благоустройството одобри отпускането на финансова подкрепа за полагане на два пласта неплътен и плътен асфалтобетон на улицата.

Строителното разрешение за обекта е издадено през 2014 година, като ремонтните дейности остават недовършени, а на улицата е положена само битумизирана основа за осигуряване на нейната проходимост. Предварително е изградена канализационна система за отводняване, положени са кабели за ел. осветление и са оформени тротоари.

След приключване на строително-монтажните работи, осем години след неговото начало, проектът за реконструкция на улица „Индже войвода“ ще бъде окончателно завършен.

Община Ямбол се извинява на гражданите за причиненото неудобство.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Мигранти, един от които нелегален, надападнаха с нож мъж пред детето и жена му
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!