Обратно към категорията

"Златен рог" в Ямбол и половин община Стралджа ще са без ток в неделя

Добавено на: 04.02.2021 12:59
   

Комплекс „Златен рог“ в Ямбол и половината община Стралджа ще останат без ток в неделя, 7 февруари, научи 999 от електроразпределителното дружество. От там уточниха, че плановото прекъсване на тока е по заявка на Електроенергийния системен оператор, който осъществява единното управление на електроенергийната система на България и осигурява експлоатацията и надеждното функциониране на електропреносната мрежа.

Планова рехабилитация на уредби средно напрежение в к-с „Златен рог“ в Ямбол и в град Стралджа и 11 села от общината започва Електроенергийният системен оператор, съобщиха от там специално за 999 след наше запитване. Планирано е и подмяна и обновяване на комплексните уредби, а целта е подобряване на електроснабдяването в тези райони.

По тази причина електроразхранването ще бъде спряно на 7 февруари, неделя, от 9 до 16 часа в к-с „Златен рог“ в Ямбол, а от 9 до 15 часа в град Стралджа и селата Джинот, Воденичане, Палаузово, Недялско, Богорово, Първенец, Правдино, Александрово, Лозенец, Зимница и Чарда.

Рехабилитацията в к-с „Златен рог“ ще продължи и на 13 февруари, събота, когато електрозахранването ще бъде прекъснато за времето от 9 до 16 часа.

На 28 февруари от 9 до 15 часа, пак заради обновяването на комплексните уредби по електропреносната мрежа, ще са без ток в град Стралджа и селата Александрово, Недялско, Воденичане, Първенец, Чарда, Лозенец, Правдино, Джинот, Палаузово, Зимница, Богорово.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Видео

Социални работници разнасят храна и лекарства на възрастните по домовете им
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!