Обратно към категорията

КАБЕЛНИ ОПЕРАТОРИ НА ПРОТЕСТ СЛЕД ОПЕРАЦИЯ НА ГДБОП

   

КАБЕЛНИ ОПЕРАТОРИ НА ПРОТЕСТ СЛЕД ОПЕРАЦИЯ НА ГДБОП

видео
Кабелни оператори от цялата страна се събраха на протест в София на 19 юни 2019 г. под прозорците на властта. Повод за недоволството им стана акцията на ГДБОП седмица по-рано, когато няколко кабелни оператора останаха без техника след обиск, а хиляди абонати останаха без интернет и кабелна телевизия. Като повод за акцията бяха посочени сигнали от национални телевизии и филмов канал за излъчване на съдържание без уредени авторски права.
От своя страна пострадалите кабелните оператори заявиха, че са им нанесени материални щети за стотици хиляди левове, но въпреки това са успели след денонощен труд да възстановят сигнала към абонатите си. След акцията, заради липсата на интернет е била блокирана работата на стотици фирми и охранителни служби.
Операторите изразиха своите опасения пред 999, че акцията е целенасочена и преследва унищожаване на малките и средни оператори, което, по думите им, ще доведе до липсата на конкуренция, окрупняване на пазара и съответно повишаване таксата за предоставяне на услугата.
По време на демонстрацията организаторите от Сдружението на кабелните оператори „Клуб 2000“ внесоха открито писмо в приемната на Министерския съвет. От там получиха уверение, че сигналът им ще бъде предаден на министър-председателя.
Подробности вижте в запис от директното ни излъчване от протеста в София:Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

 

#1 Курти 21.06.2019 14:02

Подписка правете и им занесете обувките дето ги събирате!


Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Видео

CRESPO и DANNY ПРЕДСТАВЯТ ПЕСЕНТА СИ "ЗАВОЕВАТЕЛ" ПРЕД 999
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!