Обратно към категорията

Времето през уикенда:

Добавено на: 09.04.2022 09:02
   

Днес ще бъде слънчево, късно след обяд над западните райони ще се появи разкъсана облачност. Ще духа до умерен югозападен вятър, който вечерта в Северозападна България ще се ориентира от запад-северозапад и ще се усили. Минимални температури - между 7° и 12°,; максимални - между 22° и 27°.

Над Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа до умерен югозападен вятър. Максимални температури на въздуха: 18 - 24°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

Над планините ще бъде слънчево, след пладне над масивите от Западна България ще се появи разкъсана средна и висока облачност. Ще духа до умерен, по билата и силен югозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 16°, на 2000 метра - около 9°.

В неделя още сутринта на места в Западна България ще превали. Около и след обяд валежи ще има и в централната и източната част от страната, в отделни райони ще са временно интензивни и значителни по количество, придружени с гръмотевици. Вятърът от северозапад ще се усили и с него ще нахлува студен въздух. Температурите значително ще се понижат, особено в Западна България. В понеделник ще е хладно и ветровито, над Източна България ще има слаби превалявания. През следващите дни ще се затопли.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Поставиха паметна плоча и кръстиха площад на името на певицата Елена Граматикова
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!