Обратно към категорията

МЕСТНИ ИЗБОРИ 2023: „Екип 16“: Обединение около общите цели и каузи на Ямбол и ямболци!

Добавено на: 17.10.2023 13:16
   

Нов пешеходен мост над Тунджа ще свърже по пряка линия квартал „Аврен“ с „Възраждане“ и „Каргон“. Този проект, заложен в Програмата за управление в следващия четиригодишен период, представи по време на открита среща пред жители на  комплекс „Граф Игнатиев“ кандидатът за втори мандат като кмет на Община Ямбол Валентин Ревански в понеделник вечер. 

Мостовото съоръжение с периметър и за велосипедисти, което се предвижда да бъде изградено край известната на всички „Белянка“, може да стане удобен, безопасен и предпочитан подход към стария квартал на града, към индустриална зона Юг и към централната част на Ямбол. Проектът допълва визията на управленския екип на Ревански за създаването на най-големия Линеен парк в страната, чието начало бе поставено преди четири години с почистването, облагородяването с нова растителност и кътове за спорт, както и ежедневната поддръжка на този 3,5-километров участък от градския ръкав на река Тунджа. 

Всичко в града до момента в тези няколко години бе направено с огромно желание, много енергия и много усилия, каза пред хората Валентин Ревански. То нямаше да бъде постигнато, допълни той, без участието на ямболските фирми, дарителите и представителите на местната общност, които подкрепиха идеите. 

„Примерът с Линейния парк доказва, че можем да се обединяваме около добри каузи, без да се разделяме по политически цветове и пристрастия. Време е градът наистина да се обедини около каузите на Ямбол и ямболци, за да продължим заедно към постигането на нашите общи цели“, посочи кандидатът за втори пореден мандат като кмет на града. 

Валентин Ревански и кандидатите за общински съветници от неговия екип отговориха в пряк и непринуден диалог на всички въпроси, мнения и идеи на множеството, което се събра пред бл. 76 на ж.к. „Граф Игнатиев“ – санирането на жилищните кооперации и възможностите на местната власт за съдействие в реализацията на тази национална програма, общата грижа за поддържането на зелените пространства и подобряването на градската среда.

  В рамките на деня се проведе и допълнителна среща по покана на граждани от бл.2 на ж.к. "Диана", които подчертаха, че при предходните местни избори една от първите срещи отново е била именно по тяхно настояване. Хората благодариха на Валентин Ревански и неговия "Екип 16" за добрите неща, които се случват в Ямбол през изминалите четири години. Те споделиха и за проблем с теч на питейна вода в мазетата на жилищната кооперация, за който чакат отстраняване. 

Срещите на кандидата за кмет втори мандат и кандидатите за общински съветници от неговата листа с № 16 продължават и днес - в 16:45 часа до православен храм "Успение на Пресвета Богородица" в квартал „Аврен“. На 18 октомври, сряда в ж.к. "Стара Планина", до 2-ри блок, от 18:15 часа. На 19 октомври, четвъртък в ж.к. "Георги Бенковски", до пощата, от 18:15 часа. На 20 октомври, петък, в 17:00 часа на улица "Арда", на паркинга зад „Офис 1“, а от 18:15 в ж.к. "Златен рог", между 11, 12 и 13 блок (зад "Янаки").Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

ПОРУТЕНО МИНАЛО: ДЕТСКИ ЛАГЕР СЕ РУШИ И ПУСТЕЕ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!