Обратно към категорията

ТРИ ОБВИНЕНИЯ ПОЛУЧИ ПРЕДПОЛАГАЕМИЯТ НАСИЛНИК ОТ СОТИРЯ

   

ТРИ ОБВИНЕНИЯ ПОЛУЧИ ПРЕПОЛАГАЕМИЯТ НАСИЛНИК ОТ СОТИРЯ

Окръжната прокуратура в Сливен повдигна три обвинения на Мартин Трифонов. Той ще бъде съден за блудство с малолетна, изнасилване на малолетна и предизвикване на смърт по особено жесток за жертвата начин. 21-годишният мъж може да получи доживотна присъда без право на замяна. 
 
Очаква се утре в болницата да му бъде удължена мярката за задържане.
 
В 17:00 часа на 19 август роднини на 7-годишната жертва ще се съберат на бдение пред сградата на Община Сливен, а в общината понеделник е ден на траур.
 
В Сотиря хората продължават да коментират стари провинения на Мартин и липсата на превантивни мерки за предотвратяване на подобни случаи.
Обвиненият в бруталното насилие и убийство е направил самопризнания и остава в болницата под охрана. Необясними и неясни са мотивите за извършеното от него жестоко престъпление.
 
Коментарите към публикациите на 999 в социалната мрежа са красноречиви и показват общото настроение на хората към случая. 
Потребител на мрежата с име Рони Фред е написал: „Аз съм баща на две малки принцески и просто нямам думи при мислълта че някой изверг би причинил нещо на тях..... само Бог може да утеши родителите и роднините, а правосъдната система да си влиза в действие защото вече чашата прелива....СВЕТЛИНА НА ДУШИЧКАТА МАЛКА!!!!“.
Силвия Бачева допълва: „Ако имаше строгост на закона, няма да има такива престъпления.“
 
Христина Костадинова написа в сайта на 999: „Не мога да намеря точните думи, с които да коментирам това зверство! Причината според мен е безделието на младите хора и липсата на превантивни мерки от страна на ПОЛИЦИЯТА.Навремето имаше квартален полицай и се знаеше, къде какво става! Днес има полиция, но тя действа като на пожар, гаси и чака друг да избухне, за да го потуши! Така не става...Измета на обществото, трябва да бъде въдворено, на тъмно, за да има спокоен живот за останалите! За този изрод, само доживотен затвор и нищо друго...!!!

Екип 999
Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

БАБА ДОРА ОТ ШАРКОВО, ВЪВ ВИДЕО НА РАДИО 999, ДОСТИГНАЛО ДО МИЛИОНИ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!