Обратно към категорията

Задържаният за убийството на 7-годишното момиченце остава под охрана в болницата. Все още не е дал обяснения

   

Задържаният за убийството на 7-годишното момиченце остава под охрана в болницата. Все още не е дал обяснения

Задържаният за бруталното убийство на 7-годишното момиченце от село Сотиря, 21-годишният Мартин Трифонов, е под охрана в болницата. Ще му бъдат повдигнати обвинения. Той все още не е дал обяснения, информира Нова телевизия.
 
Кметът на Сотиря Димчо Георгиев коментира пред "Нова телевизия", че хората не са се успокоили от зверското убийство. Жителите на селото ще запомнят детенцето като добро дете, усмихнато и лъчезарно. От кметствата на Сотиря и на Сливен поднасят съболезнования на семейството и имат готовност, ако семейството има нужда, да бъде подпомогнато. "Трябва да се помага, за да не се загуби човещината между хората", заяви кметът на Сотиря.
 
Кметът заяви, че знае какво се случва в селото, но не може да бъде и във всяко семейство, а без сигнали към органите на реда проблемите няма как да бъдат решени. Часове след като стана ясно, че Мартин Трифонов бе заловен от контролните органи, все още хората в селото недоумяват как може без психични заболявания, човек да посегне на 7-годишно дете.
 
Друг жител на селото коментира за 21-годишният Мартин Трифонов, че той се е изхранвал предимно с дребни кражби от възрастни хора. Гражданите настояват служителите на МВР периодично да привикват хора, които вече са осъждани за престъпления и да има по-голям контрол над кримиконтингента.

снимка: Сливенинфо

Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Видео

CRESPO и DANNY ПРЕДСТАВЯТ ПЕСЕНТА СИ "ЗАВОЕВАТЕЛ" ПРЕД 999
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!