Обратно към категорията

Данни от провеждащата се специализираната полицейска операция

Добавено на: 12.05.2023 17:51
   

На територията на област Ямбол се провежда полицейска операция  за  противодействие на конвенционалната престъпност, превенция и контрол на безопасността на движението и опазване на обществения ред, пресичане и противодействие на икономически и криминални престъпления. 

В хода й, към 16:00 часа са извършени проверки на 59 търговски обекта и питейни заведения, 9 пункта за черни и цветни метали, 14 заложни къщи,  6 автоморги, сервизи и депа. Във връзка с разследване на регистрирани престъпни деяния – кражби и притежание на наркотици, за срок до 24 часа са задържани 7 лица за изясняване съпричастността им към различни престъпления (притежание на наркотици, кражби и други). Извършени са проверки на 22 лица от криминалния контингент. Съставени са 4 констативни протокола за установени административни нарушения от други компетентни органи. При реализираните полицейски действия са събрани данни и са установени извършителите по 6 досъдебни производства. Започнато е едно бързо производство за шофиране след употреба на алкохол. Започнати са 8 преписки за предварителна проверка.  Работата по пълното документиране по случаите продължава.

В рамките на операцията са проверени общо 577 лица и 413 МПС. От контролните органи са съставени 30 акта за констатирани различни административни нарушения, съставени са 31 протокола по чл. 64 и чл. 65 ЗМВР и са наложени 145 глоби по фиш.

Проверките в хода на операцията продължават.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

ЛИКЪТ НА БОТЕВ Е ИЗРИСУВАН НА СГРАДАТА НА ЧИТАЛИЩЕТО В СЕЛО ОКОП
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!