Обратно към категорията

Културни институции в Ямбол организират занимания с деца през лятната ваканция

   

Културни институции в Ямбол организират занимания с деца през лятната ваканцияКултурни институции в Ямбол организират различни форми на занимания с деца през лятната ваканция, съобщиха от общинския пресцентър.
Общинският детски комплекс предлага през юли и август музикални игри, караоке, поп пеене, ателиета за приложни изкуства и конкурс за рисунка под наслов "Щуро лято".
Художествената галерия "Жорж Папазов" организира занимания с деца от предучилищна възраст и с ученици до шести клас. Децата изучават различни техники на рисуване, работа с глина и хартия, изработване на занимателни игри.
В Регионалната библиотека "Георги Раковски" учениците имат възможност да се занимават с компютърно програмиране, да рисуват по приказни сюжети, да гледат любими детски филми, да изрязват фигури от хартия и да бродират народни шевици.
Читалищата "Зора" и "Пробуда" организират електронни читални, творчески ателиета по интереси, конкурси за рисунки, турнири по шах, прожекции на детски игрални и анимационни филми.

Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Видео

CRESPO и DANNY ПРЕДСТАВЯТ ПЕСЕНТА СИ "ЗАВОЕВАТЕЛ" ПРЕД 999
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!