Обратно към категорията

Ново улично осветление ще бъде изградено в участъка от ул. „Кабиле“ до ул. „Преслав“ в Ямбол

Добавено на: 04.02.2022 16:35
   

Ново улично осветление ще бъде изградено в участъка от ул. „Кабиле“ до ул. „Преслав“ в Ямбол, затова предстои оформяне на короните на дървета, които застрашават сгради и електрически стълбове

Във връзка с подадени в общинска администрация заявления и сигнали на граждани за опасни дървета с наклонени стволове, наличие на суховършия в короната и липсата на светлина в жилищните сгради на ул. „Страхил“ № 2 в Ямбол – в участъка от ул. „Кабиле“ до ул. „Преслав“, на 5 февруари, събота, служители на Общинско предприятие „Паркове и зони за отдих и спорт“ ще оформят короните на широколистни дървесни видове платан и липа. Те ще премахнат всички клони, надвиснали над уличното платно, тези, които рушат фасадите на сградите и напълно изсъхналите.

Целта е дърветата да бъдат подмладени и да бъде отстранен рискът от инциденти. Другата причина за формировката е предстоящото изграждане на улично осветление в района, каквото досега никога не е имало.

Движението в посока централна градска част на кръстовището на улиците „Страхил“ и „Преслав“ ще бъде ограничено от 8:00 часа до 17:00 часа на 5 февруари.

Община Ямбол се извинява на гражданите за причиненото неудобство.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Мигранти, един от които нелегален, надападнаха с нож мъж пред детето и жена му
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!