Обратно към категорията

Със заповед на кмета в община Ямбол се извършва оглед на училищните дворове и сгради преди началото на учебната година

Добавено на: 09.09.2022 15:45
   

Във връзка с откриването на новата учебна 2022/2023 година кметът Валентин Ревански разпореди на директорите на ямболските общински училища, детски градини и държавните професионални гимназии да извършат цялостен оглед на поверените им сгради и прилежащите им дворни пространства, на всички дървета в дворовете и около тях, да бъдат отстранени опасните клони, където има такива.

Мерките включват още окосяване и обезпаразитяване на тревните площи, обезопасяване на съоръженията на детските и спортните площадки, почистване на сградите на детските и учебните заведения.

С цел осигуряване на сигурността, живота и здравето на ученици, учители и родители Общинско предприятие „Комунални и обредни дейности“ проверява районите около училищата и детските градини, за да се установи състоянието на пешеходните пътеки и пътната маркировка. Проверява се и изправността на уличното осветление в близост до сградите.

При констатирани нередности ще бъдат предприети незабавни действия по своевременното им отстраняване преди началото на новата учебна година.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

На Бабинден: За избора да родиш у дома 3 деца без лекарска помощ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!